2017. május 10. írta: Desztenye

Dán sörgyár esete a vizelettel


Végy 50.000 liter emberi vizeletet és készíts belőle, pontosabban vele, sört. Furcsa, vajon miért kapkodnának el ilyen italt? Vicces, nem? Márcsak azért is, mert a dán sörgyár a sört PISNER néven árusítja, amit mi magyarok a pisi szavunk miatt kimondottan szellemes szójátéknak tarthatunk. 
Mielőtt még valaki rosszul lenne: a gyár "beerecycling", azaz sörből származó vizelet újrahasznosítását tűzte ki célul. A fesztiválokon a sörből származó pisit összegyűjtik és az árpa trágyázásakor felhasználják. Nyilván, maga a sör így nem tartalmaz vizeletet, viszont homeopátiásan....hmm....
A gyár 60.000 darabszámra limitált sört készít első körben, amit Dániában fog értékesíteni.  Én ugyan nem vagyok sörissza, de állítólag "light"-os (sör esetében ez nálunk világost is jelent) és üdítően hat. A jobb hatás kedvéért, íme egy rövid film vágóképekkel:



A bejegyzés trackback címe:

https://dozsaeszter.blog.hu/api/trackback/id/tr612499181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jobbágyi Zsolt 2017.05.10. 22:41:38

Nem rossz, nem rossz, de azért én maradok a Pilsnernél...

Dózsa Eszter 2017.05.11. 17:07:56

:-)
süti beállítások módosítása